Brom Fiscaal & Juridisch Adviesbureau is op 1 juni 2001 opgericht door Alexander Brom.

mr. drs. Alexander Brom MA LLM RB heeft ruime (algemene) ervaring als fiscalist, waaronder 3 1/2 jaar werkzaam bij KPMG Meijburg, en jurist voor het bedrijfsleven, non-profitinstellingen alsmede voor particulieren.

Op basis van zijn studieachtergrond, zowel economisch als juridisch (met succes 4 universitaire studies afgerond. 3 op de Katholieke Universiteit Brabant en de 4e op de Radboud Universiteit Nijmegen), zijn werkervaringen en brede maatschappelijke en politieke werkzaamheden o.a. als bestuurslid in verschillende organisaties, is hij zeker geschikt voor uw opdracht.

Op 22 november 2006 was Alexander Brom duo-lijsttrekker voor de Tweede Kamerverkiezingen voor Nederland Transparant, samen met de heer G. de Wit,
oprichter van het Huis voor de Klokkenluiders en oprichter van de Stichting Expertgroep Klokkenluiders. Op 10 juni 2004 was Brom ook kandidaat bij de Europese Parlementsverkiezingen voor Europa Transparant met Paul van Buitenen als lijsttrekker alsmede oprichter en kandidaat van Libertas Nederland voor de verkiezingen op 4 juni 2009.

Naast fiscale en juridische advisering verleent Brom Fiscaal & Juridisch Adviesbureau managementondersteuning alsmede, indien gewenst, procedures op verschillende juridische terreinen. Ook ondersteunt zij klokkenluiders. Indien nodig kan BFJA u ook met de juiste specialisten en advocaten in contact brengen.

Daarnaast adviseert BFJA ook particulieren en bedrijven die zich in Brazilië willen vestigen, dan wel aldaar willen uitbreiden.

BFJA is lid van de

logonob                                                                                      rb-logo-voor-internet-gif
Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en van het Register Belastingadviseurs. 

U vindt ons daarnaast ook op specialistenwebsite http://www.legalspot.nl
logo_200legalspot

Met ingang van 8 augustus 2017 is BFJA officieel erkent als één van de eerste 360 RB-kantoren in Nederland en draagt daarmee het keurmerk van het Register Belastingadviseurs, http://www.rb.nl

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

BFJA heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigt worden. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee.