Snelheidsbekeuringen op de Eindhovenseweg N69 opgelegd vanaf 24 augustus 2017 zijn ongeldig.

Bent u toevallig geflitst voor te hard rijden op de Eindhovenseweg N69 bij Aalst (afslag Waalre, richting Valkenswaard of omgekeerde richting) na 23 augustus 2017? Neem dan contact op met BFJA voor het indienen van bezwaar. Normaliter zijn alle snelheidsbekeuringen aldaar opgelegd na deze datum, in ieder geval tot en met vandaag, ongeldig. De verantwoordelijken hebben weer liggen slapen.

De juridische motivatie: Er ontbreekt een geldige locatieverklaring vanaf 24 augustus 2017 voor beide flitspalen. Een locatieverklaring van het NMi van de inductielussen dient bij het aanvullend proces-verbaal gevoegd te zijn, waaruit blijkt dat de inductielussen ten tijde van de gedraging goedgekeurd waren. Zie ook de uitspraak van het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden 1 augustus 2017. Deze verklaring ontbreekt echter met alle gevolgen van dien.

Voor de bevestiging hiervan verwijs ik naar https://www.cjib.nl/verklaringen-nederlands-meetinstituut HHM-nummers 3087 en 3088. Ofwel betaal niet deze onterechte bekeuring en teken bezwaar aan of laat BFJA dit namens u doen. BFJA brengt u daarvoor geen kosten in rekening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s